Näytelmä

Eli osallistuin Helmillä eilen ratsastusseura Kopseen pääsiäisnäytelmään. Tässä kuvia sieltä ja näytelmän juoni. Kuvat otettu ennen näytelmää ja sen jälkeen. 


Alkuun seurataan tuntia ratsastuskoulussa, jossa on 4 ponia(yksi on Helmi). Tunnin jälkeen ratsastuksenopettaja huomaa, ettei yksi poneista (Helmi) ole onnellinen. 

Niinpä kokeillaan, olisiko poni parempi kilpaponina. Mutta ei. Poni ei halua hypätä (olin itse se Kilparatsastaja, ja ohjasin Helmin tarkoituksella ohi esteestä) . Sitten Helmi jää ratsastus kouluun. 

Nyt oppilaat lähtevät maastoon. Helmi on mukana. Oppilaat herättävät vahingossa pahan noidan, joka suuttuu. Hän taikoo lapset niin, etteivät he voi liikkua. Helmi karkaa (ei kyllä oikeasti) . 

Jonkin ajan päästä oppilaat kuulevat metsästä ryskettä ja pelästyvät. Sitten sieltä tuleekin kaksi yksisarvista. Toinen niistä oli ratsastuskoulun onneton poni. Sillä ratsastaa keiju (eli minä) . 

Keiju kertoo, että poni oli yksisarvinen, joka putosi pilvistä ja sen Sarvi katkesi. Noidan pahojen taikojen ansiosta yksisarvisen taikavoimat heräsivät, ja se laukkasi hakemaan apua.  Nyt oppilaat voivat taas liikkua.  Poni oli onneton, koska se ei ollut tottunut "tavallisen" ponin elämään. 

Sitten yksisarvinen palaa taivaaseen (sen Sarvi kasvoi takaisin), ja ratsastuskoulun ponit ja oppilaat takaisin talliin. Loppu. 





Kommentit